Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
Parowar - poradnik
O mnie
Współpraca
Wydarzenia
▼
poniedziałek, 22 stycznia 2018
Podwawelska nie tylko na grilla
›
Kiełbasa podwawelska – pycha! Chyba każdy z nas ją zna i chyba większość miała okazję zjeść podwawelską prosto z grilla. Dla mni...
6 komentarzy:
poniedziałek, 2 października 2017
Udko królika na parze z ziemniakami truflowymi
›
O króliku zrobionym na parze myślałem już od dłuższego czasu, ale wychodziło tak, że na pomyślę się tylko kończyło. W końcu stwierdziłem, że...
7 komentarzy:
piątek, 15 września 2017
Sałatka z bobem
›
Dziś mam dla Was kolejny szybki i smaczny przepis. Bób uwielbiam i stosuję go często w swojej kuchni, o ile jest na niego sezon. A, że jest ...
11 komentarzy:
środa, 13 września 2017
Kurczak na ostro z makaronem soba
›
Tym razem zrobiłem pierś z kurczaka z makaronem Soba. Jest to japoński makaron, który stosuję się głównie do zup, czy do dań z woka oraz do ...
5 komentarzy:
wtorek, 29 sierpnia 2017
Makaron farfalle z bobem i kurkami
›
Lubię bardzo szybkie, a zarazem smaczne i zdrowe obiady. Dziś mam dla Was przepis na jeden z nich. Przygotowanie makaronu - kokardek z bobem...
3 komentarze:
czwartek, 17 sierpnia 2017
Polędwiczka wieprzowa z canihuą
›
Właśnie dotarło do mnie, że to prawie rok, bez tylko kilku dni, kiedy zamieściłem ostatni przepis. Obiecywałem Wam powrót kilka razy i nie ...
1 komentarz:
wtorek, 23 sierpnia 2016
Burger z parowaru
›
Za kilka dni kolejne Mistrzostwa Burgerowe Food Trucków, w których znowu będę miał przyjemność być sędzią :) Przy tej okazji zacząłem wspomi...
11 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer