tag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post7314526566906508492..comments2024-01-01T22:31:46.438+01:00Comments on Parowar faceta: Walenty Kania Kuchnia dla odważnych - Podroby - recenzja książki Parowar facetahttp://www.blogger.com/profile/08652469502005995560noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-49858009176730493322015-08-06T18:36:00.054+02:002015-08-06T18:36:00.054+02:00Dzięki :) Ja też nie mam dużego doświadczenia w je...Dzięki :) Ja też nie mam dużego doświadczenia w jedzeniu podrobów, ale np. z obawami 2 tygodnie temu zjadłem ozorki i były rewelacyjne :) Także warto się przełamywać i próbować nowych rzeczy. A ta książka to unikat i warto ją mieć. Parowar facetahttps://www.blogger.com/profile/08652469502005995560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-4573239051852311982015-08-06T18:28:48.081+02:002015-08-06T18:28:48.081+02:00Swietna recenzja, podroby to dla wiekszości czarna...Swietna recenzja, podroby to dla wiekszości czarna magia, a tu wszystko zebrane i posegregowane w jednym miejscu, wartościowa propozycja; Osobiście z podrobów jadłam tylko wątróbkę i żołądki,gdyby w mojej kuchni pojawiło się coś innego z wymienionych w książce składników, nie wiedziałabym nawet od czego zacząć. Taka książka to dosłownie "must have", wszystkich gotujących by być przygotowanym na każdą okazję :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17309310865855107406noreply@blogger.com