tag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post3205356043509260719..comments2024-01-01T22:31:46.438+01:00Comments on Parowar faceta: Zielone szparagi z jajkiem sadzonym na parze Parowar facetahttp://www.blogger.com/profile/08652469502005995560noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-47592074557007918472015-06-24T15:58:09.977+02:002015-06-24T15:58:09.977+02:00No pamiętam, jak pisałaś o 3 letnim nowym parowarz...No pamiętam, jak pisałaś o 3 letnim nowym parowarze i super, że przyczyniłem się do tego, że go tak chętnie używasz :) Parowar facetahttps://www.blogger.com/profile/08652469502005995560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-83446575786483927962015-06-24T15:52:30.524+02:002015-06-24T15:52:30.524+02:00Oczywiście, zawsze zalewam wrzątkiem zgodnie i zal...Oczywiście, zawsze zalewam wrzątkiem zgodnie i zaleceniami mojego guru od parowaru. Paruję stosunkowo niedługo (ok 2 m-ce) JKAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-80805945535480936842015-06-24T15:17:31.120+02:002015-06-24T15:17:31.120+02:00Cieszę się, że popełniłaś tę potrawę :) Ja też wol...Cieszę się, że popełniłaś tę potrawę :) Ja też wolę jajko bardziej zwarte, tutaj akurat jest na miękko, szynka tutaj trochę wydłuża też czas, po drugie każdy parowar inaczej paruję :) I czasy najlepiej dobierać po próbach według swojego sprzętu :) Druga sprawa nie wiem czy zalewasz wrzątkiem pojemnik na wodę, ja zawsze to robię :) Super, że zagości u Ciebie na dłużej :) Pozdrawiam :) Parowar facetahttps://www.blogger.com/profile/08652469502005995560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-60864329029338004622015-06-24T14:41:30.171+02:002015-06-24T14:41:30.171+02:00Dzisiaj popełniłam tę potrawę. Pomysł na zastosowa...Dzisiaj popełniłam tę potrawę. Pomysł na zastosowanie obręczy super( specjalnie do tego przepisu zakupiłam). Jajo ma fajny kształt, wygląda smakowicie i tak też smakuje. Myślę, że połowa smaku to szynka szwarcwaldzka, ale to już szczegół. Jak dla mnie jajko trochę za luźne, następnym razem wydłużę czas o 2 minuty albo popełnię tylko 1 jajko. Na pewno jest to danie, które na stałe zagości na moim stole. Lubię jajka sadzone, ale te sporządzone bez tłuszczu i soli są super.JKAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-3376845982611357862015-05-29T12:02:00.822+02:002015-05-29T12:02:00.822+02:00kochamy szparagi <3kochamy szparagi <3Bazyliowy Mushttps://www.blogger.com/profile/01627283200046811362noreply@blogger.com