tag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post2842847007966314108..comments2024-01-01T22:31:46.438+01:00Comments on Parowar faceta: Pierś z kurczaka nadziewana pieczarko-pomidorem z parowaruParowar facetahttp://www.blogger.com/profile/08652469502005995560noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-69979209387210147642015-11-09T22:22:07.380+01:002015-11-09T22:22:07.380+01:00Muszę koniecznie wypróbować. Wygląda pysznie :D Muszę koniecznie wypróbować. Wygląda pysznie :D Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-64333134335415510542015-02-10T17:21:26.341+01:002015-02-10T17:21:26.341+01:00Na pewno wyjdzie super :) Używam jednego z najpros...Na pewno wyjdzie super :) Używam jednego z najprostszych i najtańszych modeli :) Ale działa bezawaryjnie ponad 1,5 roku przy prawie codziennym użytkowaniu. Jest to parowar 3 piętrowy o mocy tylko 700 W, więc prądu dużo nie zabiera. Możesz zastąpić czymkolwiek sobie wymarzysz :) Przepisy są, żeby inspirowały was przede wszystkim co można w nim zrobić, nie musicie robić dokładnie według nich, bo wiadomo, że nie każdy wszystko lubi. Zwykły pomidor średnio się nadaje moim zdaniem do parowania. Traci dużo ze swojego smaku, ja np jestem na nie uczulony i w ogóle zwykłych nie używam. Połącz z tym z czym lubisz pieczarki :) Parowar facetahttps://www.blogger.com/profile/08652469502005995560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-19123319659745052552015-02-10T11:20:59.234+01:002015-02-10T11:20:59.234+01:00Ja zamierzam wypróbować przepis jutro i ciekawe ja...Ja zamierzam wypróbować przepis jutro i ciekawe jak wyjdzie? Mam pytanie..Jakiego parowaru Pan używa? A czy można suszone pomidory zastąpić surowymi lub serem żółtym? Ciekawy blog i będę tu chętnie zaglądać bo mąż uwielbia parowar a mi już brakuje pomysłów na nowe potrawy a preferuje takie szybkie i nie skomplikowane :) Pozdrawiam Monika Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-42111484022008759132014-11-25T12:37:11.862+01:002014-11-25T12:37:11.862+01:00Dziękuje, zachęcam do wrzucenia fotki po zrobieniu...Dziękuje, zachęcam do wrzucenia fotki po zrobieniu i podzieleniu się efektem ze mną i innymi zaglądającymi :) Parowar facetahttps://www.blogger.com/profile/08652469502005995560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-28814260908839522282014-11-24T22:07:15.996+01:002014-11-24T22:07:15.996+01:00Kurczę, wygląda smakowicie, jak tylko będe miała w...Kurczę, wygląda smakowicie, jak tylko będe miała wiecej czasu to wykorzystam przepis! Magda&Kubahttps://www.blogger.com/profile/16596879647895058043noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-30484766987381948732014-11-16T18:23:38.129+01:002014-11-16T18:23:38.129+01:00Pierś z kurczaka można nadziewać na milion ;) różn...Pierś z kurczaka można nadziewać na milion ;) różnych sposobów, także na pewno znajdzie się coś co dzieci lubią :) Schabowymi nie bardzo nadziewać ;) , ale dużo rzeczy do wyboru jest:) Parowar facetahttps://www.blogger.com/profile/08652469502005995560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-69883307822997973252014-11-16T17:53:45.351+01:002014-11-16T17:53:45.351+01:00Wygląda super :) Chyba się skusimy, tylko bez pomi...Wygląda super :) Chyba się skusimy, tylko bez pomidorów, bo dzieciaki nie lubią ;) Czas odkurzyć parowar ;)<br />KingaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-30361259408429451882014-11-12T22:21:48.277+01:002014-11-12T22:21:48.277+01:00Dziękuję, było bardzo dobre :) Mam nadzieję, że ju...Dziękuję, było bardzo dobre :) Mam nadzieję, że jutrzejszy przepis też się spodoba. Parowar facetahttps://www.blogger.com/profile/08652469502005995560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612455760302798304.post-70617917508679762992014-11-12T21:41:54.898+01:002014-11-12T21:41:54.898+01:00Mięsko wygląda bardzo smakowicie i tak też pewnie ...Mięsko wygląda bardzo smakowicie i tak też pewnie smakowało :) Czekam niecierpliwie na jutrzejsze danie ;) Anonymousnoreply@blogger.com